Föreviga graviditeten


Speciellt och inte alls helt självklart - ett växande mirakel i magen. Så hur fint och viktigt är det inte att få denna tid fotograferad? För den är definitivt värd att minnas!


Stort grattis till din graviditet! Ta gärna med dig din partner eller familj så fångar vi tillsammans en värdefull tid, i väntan på den lille. Skicka gärna er bokningsförfrågan ca 3-4 månader innan du vill fotograferas, för att du garanterat ska få en fotografering i tid. Jag brinner för att fånga de genuina känslorna och mycket skratt. Att titta in i kameran är inte det viktigaste för mig, så länge känslorna är rena. 


Er investering


En gravidfotografering är en inverstering. Det är bilder som man har med sig hela livet. När ni ser tillbaka på bilderna i efterhand minns ni känslorna ni hade inför att bebisen skulle komma, och det tror jag man upplever allra bäst om igen, i bild och film.

Efter en fotografering med mig ger jag er iprincip alla bilder som jag tycker är bra. Jag tycker det är så svårt och slöseri att välja ut 20 st och sen radera resten. Jag sorterar såklart ut de dåliga, suddiga och liknande bilder. Men resten är era!

Vad som ingår

Support & fotoguide


När vi bokat fotografering får ni en liten guide med tips inför er fotografering. Tips i form av klädval, vad ni kan ta med er och hur ni bäst förbereder er. Jag finns såklart alltid tillgänglig vid eventuella frågor.

Gratis ombokning


Eftersom vi fotograferar utomhus och tyvärr inte kan styra vädret ingår gratis ombokning vid dåligt väder. Vi kommer överens om detta tillsammans. Gratis ombokning gäller såklart även vid eventuell sjukdom. 

Fotografering


Vi fotograferar ca 30-40 min på gemensamt bestämd plats. Under fotograferingen ger jag dig och/eller er små instruktioner och tips på hur ni kan röra på er och göra för att få en så avslappnad, spontan och mysig stund som möjligt.

Redigerade bilder


Redigeringen är en del av mig som fotograf och det som sätter tonen och sluttouchen på bilderna. Jag levererar alltid bilderna med min varma och dokumentära redigering. 

Personligt webbgalleri


Senast 4-6 veckor efter fotograferingen levereras bilderna i ett privat webbgalleri. Här har ni möjlighet att ladda ner bilderna direkt. Med webbgalleriet kan ni dela bilderna med nära och kära.

“Bilderna är helt fantastiska, vi är så nöjda!! Blir helt kär av att titta på dem! Tusen tack för allt!”

Pris

Gravidfotografering

30-40 minuter


Vi fotograferar i 30-40 minuter. På dig, dig och din partner eller er familj. Vi blandar lite.


Efteråt får ni alla bra bilder redigerade och klara att hänga upp på väggen eller att dela på sociala medier.


3 600 kr

FAQ

Vi vill boka. Hur gör vi?

Skicka en bokningsförfrågan i formuläret nedan, så kikar vi på en passande tid för oss båda. Jag utgår från Kristianstad, men har inga problem med att åka iväg och fotografera. En reseersättning tillkommer minst 3 mil utanför Kristianstad.

Var ska vi fota?

Efter bokningen diskuterar vi vart vi ska vara. Ni får gärna ge önskemål annars letar jag upp en plats!

vad gör vi om det regnar?

Om det regnar och är tråkigt väder kan vi vid denna typen av fotografering ha en plan B, i form av ett annat datum. Så när ni bokar en fotografering sätter vi 2 datum, ifall det skulle regna den första dagen.

i vilken gravidvecka är bäst att fota?

Det är väldigt individuellt när bästa tiden att fota är. Det beror helt på din situation. Men man brukar säga runt v27-37.

Vi är inte vana att stå framför kameran

Oroa er inte, jag är här för att hjälpa er! Jag ger er små instruktioner och uppgifter så att ni slappnar av och har roligt. Jag är mycket ute efter det spontana och att ni tittar mycket mer på varandra än in i kameran.

Hur går det till efter fotograferingen?

Efter fotograferingen skickar jag en faktura. Och ca 4-6 veckor efter fotograferingen får ni bilderna levererade till ett personligt webbgalleri. Bilderna levereras i JPEG-format och använder ni bilderna på sociala medier så glöm inte att tagga mig.

Bokningsförfrågan

Juni - FULLBOKAD | Juli - FULLBOKAD | Augusti - FULLBOKAD |

September - 2 lediga tider | Oktober - 2 lediga tider | November - Fritt fram

(Kan välja flera)

Följ mig på Instagram