Hej, det är jag som är Naemi.


Mitt namn är Naemi. Jag brukar få lite olika uttal på mitt namn, men skulle vilja påstå att det uttalas Na[e]mi, eller N[ei]mi. Jag är 27 år och bor i hus utanför Kristianstad, tillsammans med min sambo Oskar.


Jag älskar stränder, havet, ängar och skog. Det lite lugnare klimatet än storstan. Jag föredrar naturen! (Men är lite försiktig ute i skogen för att inte träffa på ormar. Spelar ingen roll storlek, jag ogillar ormar något extremt). På sommarhalvåret spenderar jag och min sambo mycket tid ute på havet i Hällevik, i motorbåten. Finns det något mysigare än att glida runt på spegelblankt hav(!?) Jag är ett kakmonster och tar alla tillfällen jag får till fika, gärna något choklad-igt. Typ chokladbollar, kladdkaka eller kärleksmums! Dock dricker jag inte kaffe, föredrar te eller saft. Förutom det söta är ju chips och dippa, ja dippA livet!

Jag har alltid varit en kreativ själ och dragits till färg och form. Jag är utbildad Grafisk designer och arbetar på heltid som Digital designer på Chilli.se (Home Furnishing Nordic) i Helsingborg. Fotograferingen har jag på deltid, eller den tiden som blir över, så bokar ni mig så funkar det bäst på eftermiddagar/kvällar eller helger. 


Ska ni gifta er? Jag fotograferar mer än gärna ert bröllop! Vill ni dokumentera bilder på er familj eller era barn? Eller kanske vill ni ha lite fina bilder på er som ett par? Ni är VARMT välkomna att skicka iväg ett mail. Jag ser fram emot att höra av dig!

5 fun facts om mig


- Jag har alltid haft bra syn. Men som 20-åring fick jag skaffa mig glasögon och linser för att jag inte såg skyltarna när jag körde bil. Upps!

- Favoritglass? Väljer alltid Salted Caramel i kulglass om det finns!

- När jag var liten ville jag bli arkitekt när jag blev stor. Kunde sitta timmar och rita olika planlösningar.

- Om jag skulle resa vart som helst en andra gång, skulle det bli Algarvekusten i Portugal. Wow, vilken vacker plats! Klippor & naturen!

- Något jag alltid har i kylskåpet? Parmesan!

“Du var så varm, omtänksam och välkomnande. Kändes inte alls jobbigt att stå framför kameran med dig bakom.”

Följ mig på Instagram