Hej, det är jag som är Naemi.


Mitt namn är Naemi. Jag brukar få lite olika uttal på mitt namn, men skulle vilja påstå att det uttalas Na[e]mi, eller N[ei]mi. Jag är 26 år och bor i lägenhet i Kristianstad, tillsammans med min sambo Oskar.


Jag älskar stränder, havet, ängar och skog. Det lite lugnare klimatet än storstan. Jag föredrar naturen! (Men är lite försiktig ute i skogen för att inte träffa på ormar. Spelar ingen roll storlek, jag ogillar ormar något extremt). På sommarhalvåret spenderar jag och min sambo mycket tid ute på havet i Hällevik, i motorbåten. Finns det något mysigare än att glida runt på spegelblankt hav(!?) Jag är ett kakmonster och tar alla tillfällen jag får till fika, gärna något choklad-igt. Typ chokladbollar, kladdkaka eller kärleksmums! Dock dricker jag inte kaffe, föredrar te eller saft. Förutom det söta är ju chips och dippa, ja dippA livet!

Jag har alltid varit en kreativ själ och dragits till färg och form. Jag är utbildad grafisk designer och arbetar på heltid som digital designer på Chilli.se (Home Furnishing Nordic) i Helsingborg. Fotograferingen har jag på deltid, eller den tiden som blir över, så bokar ni mig så funkar det bäst på kvällar eller helger. 


Ska ni gifta er? Jag fotograferar mer än gärna ert bröllop! Vill ni dokumentera bilder på er familj eller era barn? Eller kanske vill ni ha lite fina bilder på er som ett par? Ni är VARMT välkomna att skicka iväg ett mail. Jag ser fram emot att höra av dig!

5 snabba om mig


- Jag har alltid haft bra syn. Men som 20-åring fick jag skaffa mig ett par glasögon för att jag inte såg skyltarna när jag körde bil. Så nu har jag linser till vardags!

- När jag ska sova måste det vara kolsvart i rummet.

- Hemmagjorda chokladbollar är typ den godaste fikan OCH den ska ätas med pärlsocker, inget annat!

- "Dear John" är typ min favorit-romantik-film. Har sett den lite för många gånger och gråter alltid lika mycket!

- Något jag alltid har i kylskåpet? Parmesan!

“Du var så varm, omtänksam och välkomnande. Kändes inte alls jobbigt att stå framför kameran med dig bakom.”

Följ mig på Instagram