Historien om er


Innan du vet ordet av får de inte längre plats i ditt knä och den där hejdå-kramen på skolgården är snart pinsam. Det är så klyschigt men tiden går fort och de växer upp så fort. Det är därför det är viktigt att få denna tid i bild. Att spara bilder på sina barn är inget som någon någonsin har ångrat.


Jag fotograferar er som ni är, kärleken, det roliga och er relation på ett avslappnat sätt i en vacker miljö. Så att denna tid när barnen är små inte bara blir ett minne, utan också fastnar på bild att titta tillbaka på senare. Jag brinner för att fånga de genuina känslorna och mycket skratt. Att titta in i kameran är inte det viktigaste för mig, så länge känslorna är rena. 

Er investering


En barn- eller familjefotografering är en livslång inverstering. Det är bilder som man har med sig hela livet. Oväderliga minnen.

Efter en fotografering med mig ger jag er iprincip alla bilder som jag tycker är bra. Jag tycker det är så svårt och slöseri att välja ut 20 st och sen radera resten. Jag sorterar såklart ut de dåliga, suddiga och liknande bilder. Men resten är era!

Vad som ingår

Support & fotoguide


När vi bokat fotografering får ni en liten guide med tips inför er fotografering. Tips i form av klädval, vad ni kan ta med er och hur ni förbereder barnen. Jag finns såklart alltid tillgänglig vid eventuella frågor.

Gratis ombokning


Eftersom vi fotograferar utomhus och tyvärr inte kan styra vädret ingår gratis ombokning vid dåligt väder. Vi kommer överens om detta tillsammans. Gratis ombokning gäller såklart även vid eventuell sjukdom. 

Fotografering


Vi fotograferar ca 30-40 min på gemensamt bestämd plats. Under fotograferingen ger jag er och/eller barnen små instruktioner och tips på hur ni kan röra på er och göra för att få en så avslappnad, spontan och mysig stund som möjligt.

Redigerade bilder


Redigeringen är en del av mig som fotograf och det som sätter tonen och sluttouchen på bilderna. Jag levererar alltid bilderna med min varma och dokumentära redigering. 

Personligt webbgalleri


Ca 4-6 veckor efter fotograferingen levereras bilderna i ett privat webbgalleri. Här har ni möjlighet att ladda ner bilderna direkt. Med webbgalleriet kan ni dela bilderna med nära och kära.

“Men waow vilka magiska bilder!! Du är helt fantastisk och dig kommer vi absolut välja i framtiden!”

Pris

Barn- & familjefotografering

30-40 minuter


Vi fotograferar i 30-40 minuter. Fotograferar både barnen och er tillsammans hela familjen. Gör allt på barnens villkor så de inte känner sig tvingade till något. Leker, myser och har det roligt.


Efteråt får ni alla bra bilder redigerade och klara att hänga upp på väggen eller att dela på sociala medier.


3 600 kr

FAQ

Vi vill boka. Hur gör vi?

Skicka en bokningsförfrågan i formuläret nedan, så kikar vi på en passande tid för oss båda. Jag utgår från Kristianstad, men fotograferar även mycket i Hässleholm och Åhus. Vill ni fota längre iväg tillkommer en reseersättning 3 mil utanför Kristianstad.

Var ska vi fota?

Efter bokningen diskuterar vi vart vi ska vara. Ni får gärna ge önskemål på vad för sorts miljö ni vill ha, så letar jag upp en passande plats!

vad gör vi om det regnar?

Om det regnar och är tråkigt väder kan vi vid denna typen av fotografering ha en plan B, i form av ett annat datum. Så när ni bokar en fotografering sätter vi 2 datum, ifall det skulle regna den första dagen.

Vi är inte vana att stå framför kameran

Oroa er inte, jag är här för att hjälpa er! Jag ger er små instruktioner och uppgifter så att ni slappnar av och har roligt. Jag är mycket ute efter det spontana och att ni tittar mycket mer på varandra än in i kameran.

Jag föredrar att låta er dansa, sjunga, kramas, göra roliga miner men också ge en massa pussar. Tanken är att alla efteråt ska känna att man hade en väldigt trevlig stund där bilder togs av en slump.

Hur går det till efter fotograferingen?

Efter fotograferingen skickar jag en faktura. Och ca 4-6 veckor efter fotograferingen får ni bilderna levererade till ett personligt webbgalleri. Bilderna levereras högupplösta och skärmupplösta i JPEG-format och använder ni bilderna på sociala medier så glöm inte att tagga mig.

Familjen Hansson-Melling

Åhus

Se fotograferingen

Familjen Andersson

Åhus

se fotografering

Familjen Mårtensson

Åhus

Se fotografering

Familjen Holmberg

Hässleholm

Se fotografering

Bokningsförfrågan

(Kan välja flera)

Följ mig på Instagram