Är jag er bröllopsfotograf?


Det är inte enkelt att välja bröllopsfotograf, speciellt inte när det idag finns så många att välja mellan. För mig är det viktigt att ni känner att jag är rätt fotograf för er! 

Min uppgift som bröllopsfotograf på er stora dag är att fånga alla viktiga ögonblick i bilder. Känslan i bilderna är viktiga och ni ska få återuppliva dagen om och om igen när ni tittar tillbaka på bilderna. I efterhand är ju förutom minnena, bilderna det enda ni har kvar från dagen!


Jag tycker om att fånga de där spontana bilderna och fånga dagen precis så som den är.

Perfect match


- Ni gillar min dokumentära och varma bildstil.
- Ni tycker att naturliga och spontana ögonblick är bättre än uppställda poseringar.
- Ni vill kunna slappna av och fokusera på att ha roligt.
- Ni vill se tillbaka på era bilder och känna att det verkligen är ni.
- Känslan i bilderna och er kärlek är viktigare än att håret ligger rätt.
- Ni håller med om att mysiga kramar och skrattanfall är det bästa som finns!

Hur går det till?

Bokningsförfrågan


Känns jag som rätt fotograf för er? Vad roligt! Ni är mer än välkommna att skicka en bokningsförfrågan, så kollar vi om ert datum är ledigt.

Bokning & avtal


Om ert datum är ledigt bokar vi. Jag skickar då ett avtal för att försäkra oss båda. Avtalet skickas digitalt. När avtalet är underskrivet är ert datum säkrat!

Support


Det är troligtvis ett bra tag tills bröllopet efter att ni bokat mig. Men jag finns såklart hela tiden här för er, vid eventuella frågor eller funderingar, inte bara under bröllopsdagen. 

Vad som ingår i alla paket

Bröllopsguide


När vi bokat datum och skrivit på avtal får ni en liten guide med tips inför fotograferingen på bröllopsdagen. Tips i form av små saker man kan tänka på inför vigseln eller porträttfotograferingen som man oftast inte tänker på. Jag finns såklart också alltid här vid eventuella frågor.

Möte & checklista


Några veckor innan bröllopet ses vi för att gå igenom tidsschemat och detaljer. Inför detta får ni också en checklista där ni kan fylla i vilka delar som är viktigast för er och som jag absolut inte får missa. Vi går även igenom det när vi ses eller hörs via videosamtal. 

Fotografering


Ni väljer ett av mina paket. 4, 6 eller 10 timmar. Jag är med under de timmar vi kommit överens om och förevigar er dag precis så som den är, både stora och små stunder. Känner ni efter bokning eller på plats att ni vill lägga till någon timme går detta bra, vi pratar om det tillsammans. 

Fria resor inom Skåne


Jag utgår från Kristianstad, men fotar i hela Sverige. Resa ingår i alla mina paket inom Skåne och eventuellt precis utanför.

Redigerade bilder


Redigeringen är en del av mig som fotograf och det som sätter tonen och sluttouchen på bilderna. Jag levererar alltid bilderna med min varma och dokumentära redigering. 

Personligt webbgalleri


Ca 6-8 veckor efter fotograferingen levereras bilderna i ett privat webbgalleri. Här har ni möjlighet att ladda ner bilderna direkt. Med webbgalleriet kan ni dela bilderna med nära och kära.

“Kollade igenom bilderna en snabbis nu, och herrreeeegud vad fantastiska de är! Du är så jävla grym! De är över förväntan!!!”

Golden hour


Bokar ni några av de stora paketen finns det troligtvis tillfälle att fotografera i solnedgången. Detta sker olika tidpunkter på olika årstider och månader så tiden beror på. Detta tillfället brukar vara en av de mysigaste stunderna under hela dagen. Det är då ni som brudpar oftast är som mest avslappnade och ljuset är magiskt. Rekomenderas starkt!

Paket & Priser

Blåklint

4 timmar


Jag fotograferar i 4 timmar på de delar ni vill ha dokumenterade. Oftast brukar detta funka bäst med porträttbilder, vigsel och mingel. Men kan anpassas efter era önskemål.


Ca. 300 digitala, redigerade bilder


16 000 kr

Pion

6 timmar


Jag fotograferar i 6 timmar på de delar ni vill ha dokumenterade. Paketet brukar läggas upp som: Förberedelser, porträttbilder, vigsel, mingel och början av middagen. Alternativt porträttbilder, vigsel, mingel, middag och början av festen.


Ca. 500 digitala, redigerade bilder

Bildspel med musik (3-4min)


24 000 kr

Solros

10 timmar


Jag fotograferar i 10 timmar, de delar ni vill ha dokumenterade. Heldag, från förberedelser till fest.


Ca. 700 digitala, redigerade bilder

8 st framkallade bilder i 10x15cm format

Bildspel med musik (3-4min)


30 000 kr

FAQ

Vad gör vi om det regnar?

Det löser vi. Regn är inget större problem. Vi planerar alltid en plan B ifall det skulle regna. Jag har fina paraplyer som gör sig fint på bild eller så kan vi stå under ett träd eller kanske ett tak.

Var fotar vi porträtten?

Har ni ett tips eller ett speciellt ställe som ni tycker är fint så kikar jag på det. Har ni inget speciellt ställe, rekar jag passande fotoplatser efter era önskemål. Vi ser till så att platsen är nära och bra till vigselplatsen.

Vad har du för teknisk backup?

Jag har alltid två kameror med mig, och flera objektiv ifall något skulle hända med en kamera (vilket aldrig har hänt). Jag har även ett flertal batterier och minneskort med mig. När jag kommer hem säkerhetskopierar jag alltid alla bilder på flera hårdiskar för att vara säker på att inget ska försvinna.

Vi är inte vana att stå framför kameran

Oroa er inte, jag är här för att hjälpa er! Under bröllopsdagen är man väldigt upptagna med varandra och tänker ofast inte så mycket på kameran. Under porträttfotograferingen ger jag er små instruktioner och uppgifter så att ni slappnar av med varandra. Jag är mycket ute efter det spontana och att ni tittar mycket mer på varandra än in i kameran.

Vad händer om du blir sjuk?

Det har aldrig hänt och kommer förhoppningsvis inte hända. Om det mot förmodan skulle vara så att jag blir allvarligt sjuk eller liknande kommer jag att ordna en likvärdig fotograf. Vill ni inte ha en annan fotograf får ni självklart era pengar tillbaka. Men det ska mycket till för att jag ska vara tvungen att avboka ert bröllop.

Fotar du utanför Skåne?

Jag kan absolut fotografera utanför Skåne! En reseersättning tillkommer då, priset beror på bränslekostnaden. Om ni bor långt iväg behöver jag eventuellt även sovplats, vilket tillkommer i pris.

Caroline & Carl

20 augusti 2022

Se bröllopshistoria

Fredrika & Sebastian

14 maj 2022

Se bröllopshistoria

Emma & Anton

24 september 2022

Se bröllopshistoria

Bokningsförfrågan


2024

April-Juni: Fritt fram! |  Juli: Fullbokat! | Augusti: 1 tid kvar! | Sep-November: Fritt fram!

Berätta mer om er. Hur träffades ni? Hur länge har ni varit ett par? Vart & hur bor ni? Dela med er av vad ni vill! Jag vill höra vilka ni är! Vad ni har för förväntningar på mig och/eller frågor till mig.

Följ mig på Instagram